Armutlu  Belediyesi

Armutlu Halk Eğitim Merkezi Se...

Armutlu Halk Eğitim Merkezi Sergisi

4 Haziran 2024

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, Armutlu Halk Eğitim merkezindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırlamış olduğu ürünlerden oluşan sergi Armutlu Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN ve ekibi, Armutlu MYO Müdürü Serhan MANTOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Harun Alpar CANATAN, şube müdürlerimiz Veysel DEMİR ve Nihat KARDAŞ, Armutlu Hastanesi Müdürü Turan ÖZDEMİR, İl Genel Meclisi üyesi Özcan KANAT, Bayır Mahallesi Muhtarı Musa GÖÇ, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Osman AKDOĞAN, birbirinden kıymetli okul müdürlerimiz katıldı. Sergiye katkı veren Usta Öğretici ve kursiyerlerimizi tebrik eder yaşam boyu başarılar dileriz .