Armutlu  Belediyesi

Merve ÖZBEY Konseri

Merve ÖZBEY Konseri

8 Ağustos 2019

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Armutlu'ya gelişinin 85. Yıl dönümü Belediyemizin düzenlediği Merve ÖZBEY konseriyle büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı.Sunuculuğunu Ferhan TÜLMEN'in üstlendiği konserde, Sahnede yer alan ilk isim Aziz AKTAŞ geceye sevilen şarkıları seslendirerek başladı. Büyük bekleyişin ardından sahne alan Merve ÖZBEY konser boyunca yeni albümünden seslendirdiği parçalar büyük beğeni topladı. Merve ÖZBEY Armutlu'ya ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını sık sık dile getirdi. Gecede Sanatçı ve sunuculara Plaketlerini İlçe Kaymakamımız Abdulselam ÖZTÜRK, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Necati VURAL ve Armutlu Belediye Başkanı Mustafa TOKAT verdi. Plaket takdimlerinde yapılan konuşmalarda ATATÜRK'ün Armutlu ile ilgili yazıları ve düşüncelerine geniş yer verildi. Gece Havai fişek gösterisiyle son buldu.