Armutlu  Belediyesi

Armutlu Belediyesi Halk Günü

Armutlu Belediyesi Halk Günü

18 Ekim 2019

Armutlu Belediyesinin 6 Aylık faaliyetlerinin halka arz edildiği Halk Günü Toplantısı geçtiğimiz cuma günü Armutlu Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Mustafa TOKAT katılımlarından dolayı gelen vatandaşlara teşekkür etti. Barış Pınarı Harekatına da değinen TOKAT milli birlik ve beraberliğimize dair bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Belediyemizin 6 Aylık faaliyetleri sunum eşliğinde halka arz edildi.Sunumun ardından Başkan TOKAT halkın sorularını cevaplandırdı. Sık sık Başkanlık sürecindeki çalışmaları gelen vatandaşlar tarafından tebrik edildi ve büyük alkış aldı. Yöneltilen tüm soruları cevaplayan Mustafa TOKAT kapanış konuşmasının ardından alkışlarla toplantı salonundan ayrıldı.