15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma törenleri kapsamında İlçemizde yapılan etkinlikler 12:30'da Hacı Ali Paşa Camiinde 15 Temmuz şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunması ile başladı. Mevlid-i şerifin ardından, İlçemizde ilk kez uygulanan karekod uygulamasıyla entegre resim sergisi açıldı.Açılışın ardından İlçe Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, Belediye Başkanımız Mustafa TOKAT ve beraberindekilerle İlçemizdeki Şehit yakınları ve gazilerimize yapılan ziyaretlerle devam etti. Saat 20:00'da İskelede camii önündeki otopark alanında sinevizyon gösterimi İlçe Kaymakamımız Hüseyin SAYIN ve Belediye Başkanımız Mustafa TOKAT'ın katılımlarıyla başladı. Gösterim boyunca halkın büyük ilgi gösterdiği anma programı saat:00:13'de sela okunması ile sinevizyon gösterimi son buldu. Program Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, Belediye Başkanımız Mustafa TOKAT ve protokol üyelerinin sabah selasına kadar demokrasi nöbeti tutmasının ardından sona erdi.

Haber Galeri