Kamuoyuna Duyuru

KAMUOYU DUYURUSU
    Son günlerde İhlas Armutlu Tatil Köyünde dağıtılan broşürlerde yer alan:
"Armutlu Belediyesi talebi doğrultusunda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, ve benzeri vergiler devremülk sahipleri tarafından Armutlu Belediyesine ödenecektir" İbaresi Gerçeği yansıtmamaktadır.
Belediyemizin İhlas Armutlu Tatil Köyü Yönetiminden böyle bir talebi ve isteği olmamış aksine yönetim kurulu adına Yöneticisi Osman ÇARDAK Belediyemize verdiği dilekçede mülk sahiplerinin vergi borçlarını site yönetimi adına olan sicil numarasına tahakkuk edilmemesini arz ve talep etmiştir.
Dağıtılan broşürleri ve İhlas Armutlu tatil Köyü Yönetiminin Belediyemize verdiği dilekçeyi yayınlayarak.           Kesinlikle böyle bir talebimiz olmadığını Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Haber Galeri