2018 YILI HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMİ
Belediye  Meclisimiz , 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20.maddesi uyarınca ,aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 01/06/2018 tarihinde cuma günü saat 15:00'de Meclis Toplantı Salonunda haziran ayı olağan toplantısını yapacaktır.İlanen duyurulur.

3-İlan ve Reklam Vergisi Ödeme Dönemlerinin Belirlenmesi Teklifi’nin Görüşülmesi
 4-Belediyemiz Sosyal Tesisinin Encümen Kararlarının Onaylanması Teklifi’nin Görüşülmesi
5-Mali Hizmetler Müdürlüğü Gider Bütçesine Bütçe Kodu Açılması Teklifi’nin Görüşülmesi
6-Yol Harcamalarına Katılım Payının Belirlenmesi Teklifi’nin Görüşülmesi
 7-Akıllı Su Sayaçlarının Satışı ve Satış Fiyatının Belirlenmesi Teklifi’nin Görüşülmesi
8-Ekonomik Ömrünü Tamamlayan Belediyemiz Hizmet Aracının Satışı Teklifi’nin  Görüşülmesi.
9-Kapanış

2018 YILI HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI
KARAR ÖZETLERİ

Meclis ve Belediye Başkanı        : Mehmet BİRKAN

Toplantıya Katılan Üyeler          : Tamer BOSTANCI, Mehmet Ferruh KARADENİZ, Cengiz ARSLAN,
                                                        Şerif Yaşar AYDINER, Erkan VAROL,İbrahim  KARABACAK,
                                                        Önsel AKTUĞ,Erol AKDOĞAN, Mehmet KORSAN

Toplantıya Katılmayan Üyeler  :  Bulunmamaktadır.

Alınan Karar Sayısı                    :  7

Karar  No:71-Bir önceki toplantı kararları düzenlendiği şekliyle kabul edildi.(oybirliği)
Karar No:72-Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün 10/05/2018 tarih 10610 sayılı yazısına istinaden İlan ve Reklam Vergisi ödeme dönemlerinin Mayıs ve Kasım ayları olarak belirlenmesine, karar verildi.(oybirliği)
Karar No:73-Belediyemiz Sosyal Tesisi ile ilgili alınan 81 ve 82 sayılı Encümen Kararlarının onaylanmasına, karar verildi.(oybirliği)
Karar No:74-Mali Hizmetler Müdürlüğü 2018 yılı gider bütçesine İller Bankası Sermaye Payı muhasebe işlemlerini yapmak üzere 46.77.06.31/01.1.2/05.08.Gelirlerden Ayrılan Paylar harcama kalemi açılmasına ve 46.77.06.31/01.1.2/09.04 Öngörülemeyen Giderler Ödeneğinden 1.000,00-TL ödenek aktarılmasına, karar verildi. (oybirliği)
Karar No:75-2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 86.maddesi uyarınca;Belediyemiz tarafından,asfalt, parke, kaldırım çalışmaları yapılan cadde ve sokaklardan yararlanan gayrimenkul sahiplerinden bağımsız bölüm başına 267,00-TL-Yol Harcamalarına Katılım Payının alınmasına,Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü'nün göndereceği gayrimenkul listelerine göre tahakkukların yapılmasına, peşin ödemelerde 200,25-TL alınmasına, ödemelerin dört eşit taksitte yapılmasına ve ödeme dönemlerinin ise Nisan-Ekim 2019, Nisan-Ekim 2020  olarak belirlenmesine  karar verildi.(oybirliği)
Karar No:76-Belediyemiz deposunda bulunan akıllı su sayaçlarının talep halinde satışının yapılmasına ve satış fiyatının  300,00-TL olarak belirlenmesine karar verildi.(oybirliği)
Karar No:77-Belediyemiz Ulaştırma Hizmetlerinde kullanılmakta iken ekonomik ömrünü tamamlayan ve sürekli arızalar çıkarması ayrıca tamir ve onarımının masraflı olması ile hizmet konusunda yetersiz kalması nedeniyle trafikten çekilmesi kararı alınan, 77 AK 113(Otobüs) plakalı Belediyemiz Hizmet Aracının, ilgili mevzuat gereği Makina Kimya Endüstrisinden de alış fiyat bilgisi alınarak satışına ve bu hususta Belediye Encümenine yetki verilmesine  karar verildi.(oybirliği)

Armutlu Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı, 01/06/2018 Tarihinde gerçekleştirilmiş olup,Toplantı Meclis Başkanının kapanış konuşması ile sona erdi.