2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS GÜNDEMİ

Belediye  Meclisimiz , 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20.maddesi uyarınca ,aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/02/2018 tarihinde  Cuma günü saat 15:00'de Meclis Toplantı Salonunda olağan toplantısını yapacaktır. İlanen duyurulur.

3-Meclis Toplantı Günü ve Saatinin Belirlenmesi
4-Meclis Başkan ve Üyelerinin Huzur Haklarının Belirlenmesi
5-Fen İşleri Müdürlüğü'nde Görev Yapan Sözleşmeli Personellere(3 personel) Ödenen                    Ücretlerin Güncellenmesi
6-Belediyemiz Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Yönetmeliği'nde Bazı Düzenlemeler            Yapılması
7-Belediyemiz Muhtaç Kimselere Sosyal Yardım Yönetmeliği'nde Bazı Düzenlemeler          Yapılması
8- İlçemizde Yaz Döneminde İnşaat Yasağı Kararı Alınması
 9-Kıymet Takdir Komisyonu ile Uzlaşma Komisyonu'nun Oluşturulması ve Bu Kapsamda Üye Seçiminin Yapılması
10-İlave İmar Planına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi
 11-Kadastro Çalışmaları İçin Dört Adet Yedek Üyenin Belirlenmesi,
 12-Kapanış

Meclis ve Belediye Başkanı: Mehmet BİRKAN
Toplantıya Katılan Üyeler: Cengiz ARSLAN,  Tamer BOSTANCI, Mehmet Ferruh KARADENİZ, Şerif Yaşar AYDINER, Erkan VAROL, Erol AKDOĞAN, Mehmet KORSAN
Toplantıya Katılmayan Üyeler: İbrahim KARABACAK-Önsel AKTUĞ(Mazeretlerini bildirdiler.)
Alınan Karar Sayısı:13
Karar No: 22-Bir önceki toplantı kararları hazırlandığı şekliyle kabul edildi.(oybirliği)
Karar No:23- Meclis toplantılarının her ayın ilk cuma günü saat :15.00’de yapılması kabul edildi. (oybirliği)
Karar No:24- 2018 yılı için meclis başkan ve üyelerine, Belediye Başkanına ödenmekte olan aylık brüt ödeneğin günlük tutarının üçte biri tutarında ödeme yapılması kabul edildi.(oybirliği)
Karar No:25- Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan sözleşmeli personellere (3 kişi)  ödenen ücretlerin güncellenmesi kabul edildi. (oybirliği)
Karar No:26-"Muhtaç Asker Ailelerine Yapılan Yardım Yönetmeliği"nin güncellenmesi kabul edildi. (oybirliği)
Karar No:27-"Muhtaç Kimselere Sosyal Yardım Yönetmeliği"nin güncellenmesi kabul edildi.
Karar No:28- İlçemizde 15/06/2018-01/09/2018 tarihleri arasında, tümüyle inşaat yasağı uygulaması yapılması  kabul edildi.(oybirliği)
Karar No:29- Belediyemiz Takdir Komisyonu Üyeliğine ; Meclis Üyesi Tamer BOSTANCI'nın seçilmesi,
Belediyemiz Uzlaşma Komisyonu Üyeliğine Meclis Üyesi M.Ferruh KARADENİZ'in seçilmesi kabul edildi.(oybirliği)
Karar No:31-Kadastro çalışmaları için belirlenmemiş olan dört yedek üye belirlendi.(oybirliği)
Karar No:32-Meclis Denetim Komisyonunun yeni üyesi yapılan gizli oylama sonucu  İbrahim KARABACAK olarak belirlendi.(oyçokluğu)
Karar No:34- Armutlu Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü'nün  yardım talebinin, Belediyemiz hizmetlerinin öncelik sırası ve ivediliği göz önünde bulundurularak bütçe imkanlarımız çerçevesinde karşılanmasına,okul servis ücreti talebinin ise,Belediyemiz Ulaştırma Hizmetlerinin kontrolünde yakıt yardımı şeklinde ve yine bütçe imkanlarımız çerçevesinde karşılanmasının kabulüne karar verildi.(oybirliği)
 Armutlu Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 02/02/2018 Tarihinde gerçekleştirilmiş olup,Toplantı Meclis Başkanının kapanış konuşması ile sona erdi.